Feta cheddar spinazie muffins

Feta cheddar spinazie muffins

Ingrediënten

300 gr bloem
2,5 theelepel bakpoeder
100 gram geraspte Cheddar
150 gram feta
130 gram spinazie
1 ei
220 ml halfvolle melk
1 theelepel Cayenne peper
30 gram boter
½ rode ui

Bereiding

Verwarm de oven voor op 170 graden. Snipper de rode ui, snijd de feta en spinazie in kleine stukjes. Smelt de boter in een pannetje en bak het uitje aan, als het uitje wat zachter is geworden zet je het vuur uit. Doe de bloem, bakpoeder en de geraspte cheddar in een grote kom. Voeg vervolgens het ei en de melk toe aan de droge ingrediënten. Voeg hier vervolgens ook het uitje en de spinazie toe en meng alles goed door elkaar. Vet een muffinvorm in met een beetje boter, olie of bakspray. Vul de vormpjes met het beslag en zet de muffins voor circa30-35 minuten in de oven. Indien je van pittig houdt kan je Cayenne peper toevoegen aan het deegmengsel.