Gazpacho van paprika's met Cravanzino

Gazpacho van paprika's  met Cravanzino

Ingrediënten

3 gele en 1 rode paprika
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels pistachenootjes
1 takje verse basilicum
20 ijsblokjes
1 Cravanzino kaas
Zout & versgemalen peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 240 graden . Leg de paprika’s op een ovenplaat en zet in de oven tot er blaren op het vel verschijnen en de paprika verkleurd.
Haal ze uit de oven en doe ze in een gesloten plastic zak en laat minstens 30 minuten afkoelen.
Snijd de afgekoelde paprika’s door midden en verwijder alle zaadjes en zaadlijsten en trek het vel eraf. Snijd de rode paprika in kleine blokjes . Doe de blokjes van de rode paprika in de beker van de mixer samen met 20 ijsblokjes en mix dit tot een homogene massa. Snij de gele paprika in blokjes en doe deze bij de soep. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel weg. Hak de basilicum blaadjes fijn. Snijd de kaas in kleine blokjes en doe deze in de soep. Maak het geheel af met basilicum en dien op.